Rosj Hasjana/Kipoer 5779/2018

Ervaar Rosj Hasjana en Jom Kipoer in Amsterdam!

 • Rosj Hasjana en Jom Kipoer bij Bendigamos. Het beloven zeer bijzondere, toegankelijke en inspirerende diensten te worden!

  Op alle dagen zal er veel gezongen worden, je kan de dienst volgen via speciaal vervaardigde toegankelijke gebedenboeken, voor kinderen is er genoeg te doen – op de woensdag van Kipoer is er zelfs opvang voor ze met eten. Na afloop van de ochtenddiensten van Rosj Hasjana is er een kidoesj en aan het einde van Kipoer verzorgen we wat te eten en drinken voor de aanbijt.

  Deelname aan de diensten is helemaal gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, met name vanwege de gebedenboeken die we verzorgen en het eten na afloop.

  Dankjewel dat je je van te voren bij ons komt aanmelden. Zo kunnen we er voor zorgen dat er genoeg stoelen en boeken beschikbaar zijn bij de dienst en dat er na afloop ook genoeg eten zal zijn. Hiervoor willen we je hieronder een paar vragen stellen. Als je er niet uitkomt, kan je altijd mailen naar info@bendigamos.org.

  Aanmeldingsformulier

  Bij welke dienstonderdelen denk je (deels) aanwezig te zullen zijn? (meerdere antwoorden mogelijk)
  Maandag 10 september 9:30-13:30u - SjachrietDinsdag 11 september 9:30-13:30u - SjachrietDinsdag 18 september 19.15-22.15u - Kal NidreWoensdag 19 september 09:30-13:30u - Sjachriet/ParasjaWoensdag 19 september 13:30-18:30u - Moesaf/MinchaWoensdag 19 september 18:30-20:30u - Derasja/Nengiela/Ngarbiet

  Bendigamos heeft voor dit jaar speciale gebedenboeken gemaakt zodat de dienst makkelijker te volgen is. We hebben een Hebreeuwse en een fonetische versie (en die van Kipoer heeft zelfs NL vertaling). Een gebedenboek kost ons ongeveer 25 euro per stuk. Je kan ze ook voor jezelf bestellen, dan liggen ze op jouw naam klaar bij de dienst en mag je ze na afloop meenemen. Zou je willen aangeven hoeveel en welke gebedenboeken je nodig hebt?

  Deze gebedenboeken zou ik graag op naam bestellen voor €25 per stuk