Rosj Hasjana/Kipoer 5780/2019

Ervaar Rosj Hasjana en Jom Kipoer in Amsterdam!

 • Jom Kipoer bij Bendigamos. Het beloven zeer bijzondere, toegankelijke en inspirerende diensten te worden!

  Tijdens onze Kipoerdienst zal er veel gezongen worden, je kan de dienst volgen via speciaal vervaardigde toegankelijke gebedenboeken, voor kinderen is er genoeg te doen – op de woensdag van Kipoer is er zelfs opvang voor ze met eten. Aan het einde van Kipoer verzorgen we eten en drinken voor de aanbijt.

  Deelname aan de diensten is helemaal gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, met name vanwege de gebedenboeken die we verzorgen, extra beveiligingskosten (de dienst duurt langer) en het eten na afloop.

  Dankjewel dat je je van te voren bij ons komt aanmelden. Zo kunnen we er voor zorgen dat er genoeg stoelen en boeken beschikbaar zijn bij de dienst en dat er na afloop ook genoeg eten zal zijn. Hiervoor willen we je hieronder een paar vragen stellen. Als je er niet uitkomt, kan je altijd mailen naar info@bendigamos.org.

  Aanmeldingsformulier

  Bij welke dienstonderdelen denk je (deels) aanwezig te zullen zijn? (meerdere antwoorden mogelijk)
  Dinsdag 8 oktober 18.30-21.30u - Kal NidreWoensdag 9 oktober 09:15-13:15u - Sjachriet/ParasjaWoensdag 9 oktober 13:15-18:00u - Moesaf/MinchaWoensdag 9 oktober 18:00-20:00u - Derasja/Nengiela/Ngarbiet

  Bendigamos heeft speciale gebedenboeken gemaakt zodat de dienst makkelijker te volgen is. We hebben een Hebreeuwse en een fonetische versie (en die van Kipoer heeft zelfs NL vertaling). Een gebedenboek kost ons ongeveer 25 euro per stuk. Je kan ze ook voor jezelf bestellen, dan liggen ze op jouw naam klaar bij de dienst en mag je ze na afloop meenemen. Zou je willen aangeven hoeveel en welke gebedenboeken je nodig hebt?

  Deze gebedenboeken zou ik graag op naam bestellen voor €25 per stuk