Jom Kipoer 5777/2017

Meld je nu aan voor Jom Kipoer in Amsterdam!

 • Jom Kipoer bij Bendigamos. Het belooft een zeer bijzondere, toegankelijke en inspirerende dienst te worden! Er zal veel gezongen worden, er is ook een opvang voor kinderen en na afloop van Jom Kipoer eten we nog wat met elkaar. Deelname aan de diensten is helemaal gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, met name vanwege de gebedenboeken die we verzorgen.

  Dankjewel dat je je van te voren bij ons komt aanmelden. Zo kunnen we er voor zorgen dat er genoeg stoelen en boeken beschikbaar zijn bij de dienst en dat er na afloop ook genoeg eten zal zijn. Hiervoor willen we je hieronder een paar vragen stellen. Als je er niet uitkomt, kan je altijd mailen naar info@bendigamos.org.

  Aanmeldingsformulier

  Bij welke dienstonderdelen denk je (deels) aanwezig te zullen zijn? (meerdere antwoorden mogelijk)
  Vrijdag 29 september 19.00-22.00u - Kal NidreSjabbat 30 september 09:30-13:30u - Sjachriet/ParasjaSjabbat 30 september 13:30-18:30u - Moesaf/MinchaSjabbat 30 september 18:30-20:30u - Derasja/Nengiela/Ngarbiet

  Bendigamos heeft voor dit jaar speciale gebedenboeken gemaakt zodat de dienst makkelijker te volgen is. We hebben een versie Hebreeuws+NL vertaling en NL fonetisch + NL vertaling. Een gebedenboek kost ons ongeveer 25 euro per stuk. Je kan ze ook voor jezelf bestellen, dan liggen ze op jouw naam klaar bij de dienst en mag je ze na afloop meenemen. Zou je willen aangeven hoeveel en welke gebedenboeken je nodig hebt op Jom Kipoer?

  Deze gebedenboeken zou ik graag op naam bestellen voor €25 per stuk